5 Easy Facts About iş ayakkabısı Described

Wiki Article

Gezinme deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini iyileştirmek için tanımlama bilgileri ve diğer benzer teknolojileri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi edinin Çerez Kullanımı.

BirçOkay iş kategorisi için ayrı tasarlanıp üretilen iş ayakkabılarında aranan temel özellik iş ayakkabısının o işte gerçekleşebilecek muhtemel kazalar için ayağı ve bacağı korumasıdır. Bunun yanı sıra iş ayakkabısının bu özellik dışında parmak vurması ve ayağın su toplamasını önlemesi gerektirmektedir ki uzun saatler boyunca rahatlıkla ve güvenle giyilebilsin.

Bu ayakkabılar, kullanıcılarına konforun yanı sıra maksimum koruma sağlar. Dünya çapında 55’10 fazla ülkeye hizmet sunan YDS Store'tan tercih edeceğiniz iş güvenliği ayakkabılarınızla her zaman maksimum koruma ve konforda çalışın. En kaliteli ve dayanıklı modeller için kategorimize göz atabilirsiniz.

Yaz döneminde ayağı terletmeyen ve nefes alabilir özellikteki iş ayakkabıları tercih edilmelidir. İş güvenlik ayakkabıları mutlaka ayağı sarmalıdır. Boşluk olduğu takdirde ayaklarınızda ağrı gibi problemleri yaşamanız olasıdır.

Patlayıcı madde fabrikalarında benzin veya diğer kolay tutuşabilecek hidrokarbonlar taşıyan tankların temizlenmesinde çalışanlar, kıvılcım çıkarmayan ve iş ayakkabısı uvex aynı zamanda metal çivisi olmayan ayakkabıları kullanmalıdırlar.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Kaymaz Taban: Zeminle iyi tutunma sağlayacak, yağ, asit ve diğer kimyasallara karşı dayanıklı malzemeden yapılmış tabanlar tercih edilmelidir.

Blog site Kategorileri Genel EN 20345 S3 iş ayakkabısının burun koruma ve ara taban koruma özelliğine sahip olduğunu gösterir.

Bu yazıda, S3 iş ayakkabılarına ilişkin kapsamlı bir rehber sunacağız. S3 İş Ayakkabılarının Özellikleri:

Ayak anatomisine uyumlu bir şekilde iş ayakkabısı yazlık yapılan bu ayakkabılar, ayağı sıkıca sarar ve yeterli destek sağlar. Özellikle uzun süreli ayakta durma gerektiren işlerde ortopedik rahatlık sunar.

Kaynak işlemleri sırasında maruz kalabilecek tehlikelere karşı koruma sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Alevlere karşı dayanıklı malzemelerin kullanımı, sıcaklık dayanımı, kayma direnci ve konforlu bir tasarım ile yüksek güvenlik sunar.

Listeye alınmayı unutulmuş veya düzenleyen arkadaşın bilmediği bir marka Merrell kesinlikle denenmesi gereken bir marka

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip iş ayakkabısı standartları edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

The source you are seeking may need been removed, experienced its title altered, or is temporarily unavailable.

Report this wiki page